Expand MediaFabric
 

Expand BigFabric je bilo najuspešnejše stojalo podjetja Expand. Uspešen koncept so še izboljšali in na trg poslali Expand MediaFabric. Teža stojala je bila zreducirana praktično na minimum prav tako prostor, ki ga stojalo zasede kadar ni postavljeno. Tudi postavitev je enostavnejša, saj ga z nekaj preprijemi postavite v pol minute.

Če imate dovolj prostora, je to idealen medij
Expand MediaFabric bo jasno in učinkovito širil vaše sporočilo med ciljne skupine, zagotoviti mu morate le dovolj prostora.

Vaše sporočilo odtisnjeno na tkanino
Vaše sporočilo je digitalno natisnjeno na posebno tkanino, ki je vedno pritrjena na strukturo stojala (tudi kadar to zložite in pospravite). Posebna vlakna skrbijo za to, da se bo tkanina vedno raztegnila v idealno ravno površino, tako da bo kvaliteta prezentacije vedno vrhunska.

Postavite ga prej kot v minuti
Expand MediaFabric vam bomo dostavili z vašim, že pritrjenim sporočilom in uporabili ga boste že v naslednji minuti. Skupna površina sporočila lahko meri več kot pet kvadratnih metrov, torej je Expand MediaFabric najbrž najhitrejši način, ki na vaše stranke v najkrajšem možnem času naredi pravi vtis.


Kako postaviti Expand MediaFabric?

Dimenzije
2 x 3 - 147 x 224 cm
3 x 3 - 224 x 224 cm
4 x 3 - 297 x 224 cm
5 x 3 - 370 x 224 cm

 

 
         
 
             
   
             

  Bi bili radi na tekočem z našimi novostmi? V spodnje okence vpišite svoj e-poštni naslov in sproti vas bomo obveščali.

 
Vaš e-poštni naslov