O podjetju
 

Expand je švedsko podjetje, ustanovljeno leta 1940, ki se ukvarja z izdelavo in distribucijo stojal za panele. Stojala podjetja Expand so sinonim za kvalitetno izdelavo, vzdržljivost, enostavno uporabo, atraktiven design in postavljajo nov standard mobilnega oglaševanja. Vse naštete lastnosti uvrščajo to švedsko podjetje v sam vrh svetovnih proizvajalcev stojal.

Tudi najbolj uspešna svetovna podjetja iz številnih gospodarskih panog pri svojih oglaševalskih rešitvah prisegajo na Expandova stojala. Za primer so spodaj izpisana le najpomembnejša podjetja:

AT & T L'Oréal Ricoh
British Aerospace McDonalds Roche
BBC Minolta Saab
Canon Nikon Samsung
Coca-Cola Nestlé Singapore Airlines
Electrolux Nissan Sony
Fujitsu Novartis United Airlines
Hutchinson Telecom Qantas / British Airways Volvo
Lipton Ray-Ban Virgin Atlantic Airways
Bayer Pharma Jeruzalem Ormož  
GlaxoSmithKline    

 

 
 
  Studio Graffit d.o.o. je družba za grafične storitve, ustanovljena leta 1993 kot podjetje v zasebni lasti. Trenutno je v podjetju 5 aktivnih članov, ki letno ustvari preko 300.000 EUR prihodka.

Zadovoljujemo sodobne zahteve na vseh področjih vizulnih komunikacij. Od zasnove, osnutka, preko realizacije celostne grafične podobe skupaj z vami oblikujemo, urejamo in vizualiziramo vsako vašo nujno, namensko, strateško ali reklamno potezo na trgu, pa če je to vezano na firmo, blagovno znamko, posamezen proizvod ali dogodek. Glede na veliko širino grafičnih storitev, ki jih nudimo praktično na eni lokaciji, zagotavljamo hitre reakcije na potrebe trga in kakovostno izvedbo.

     
       
             

  Bi bili radi na tekočem z našimi novostmi? V spodnje okence vpišite svoj e-poštni naslov in sproti vas bomo obveščali.

 
Vaš e-poštni naslov