Seti stojal Expand


Predstavljamo vam nekaj primerov, kako lahko kombinirate različna stojala Expand. Kombinacije so odvisne od vrste dogodka. Če med predstavljenimi seti ne najdete takega ki bi vam odgovarjal, nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali sestaviti novega, bolj praktičnega.

 
 


 


Maximum Impact

Za dogodke ali prireditve, kjer si želite biti najbolj udarni in vidni tudi od daleč. Višina ozadja je 3 metre.

  
 
 


360 Degrees

Naredite si "otoček" v središču dogajanja in oglašujte na vseh straneh. Vsi izdelki v tem setu so oviti s slikami, na sprednji in zadnji strani.

 
 
 


Impact Value Display

Cenovno ugodna in učinkovita rešitev za manjšo predstavitev z ozadjem, pultom in stojalom za tiskovine.

 
 
 


Master Exhibit

Set je namenjen predstavitvam in promocijam različnih izdelkov, ki jih lahko razstavite na zadnji steni in na dodatnem pultu. V poštev pridejo predvsem manjši izdelki, kot so naprimer telefoni, torbice, kozmetika, očala in podobno.

 
 
 


Digital Signage

Dodajte tiskanim oglasom tudi digitalne predstavitve. Odličen set za vse multimedijske predstavitve.

 
 
 


Dynamic Display

Vsa stojala v tem setu so narejena tako, da je menjavanje vaših sporočil zelo enostavno. Idealno za tiste oglaševalce, ki morajo velikokrat menjati sporočila na stojalih.

 
 
 


Quick Impact Display

Set stojal primeren za situacije, ko nimate veliko časa za postavitev. S tem setom boste pridobili na dragocenem času, saj lahko vsa stojala postavite v nekaj minutah.

 

 
 
 


Textile Display

V tem setu so le stojala, katerih paneli so tiskani na tekstil. To ustvari mehak in prijeten izgled. Za postavitev celotnega seta boste potrebovali le nekaj minut.

 
 
 


Lightweight Display

Celoten set je izredno lahek, kar vam še dodatno poenostavi transport in postavitev.

 
 
 


Outdoor Event

Set, ki je namenjen prireditvam na prostem. Visoka zastava lahko v višino meri do 5,5 metra, mala pa je visoka tri metre.

 
 
 


Versatile Exhibition Stand

Set, ki je namenjen prireditvam na prostem. Visoka zastava lahko v višino meri do 5,5 metra, mala pa je visoka tri metre.

 
 
           
               
 


 

  Bi bili radi na tekočem z našimi novostmi? V spodnje okence vpišite svoj e-poštni naslov in sproti vas bomo obveščali.

 
Vaš e-poštni naslov